СТЕМО участва в XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022

19.10.2022

В началото на октомври 2022 в Боровец се проведе XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022, с основен организатор Лесотехнически Университет – София, в която СТЕМО участва.

Конференцията има за основна цел да се създаде среда за обмяна на научна информация, споделяне на добри производствени практики и осъществяване на личен контакт между изследователи, експерти, преподаватели, студенти и представители от бизнеса, работещи в областта на дървообработването, производството и дизайна на мебели и изделия от дървесина.

Антон Валявичарски от СТЕМО изнесе презентация с тема S/4HANA READY-TO-RUN с основен фокус внедряване, базирано на SAP Best Practices for SAP S/4HANA‎.

SAP Best Practices‎ за SAP S/4HANA са предварително конфигурирани процеси, целящи ускоряване и опростяване на процеса по имплементиране на SAP S/4HANA и бързо постигане на преимущества за компанията.

Сподели

Последни новини

20.03.2023

СТЕМО с нов офис в Стара Загора

СТЕМО има нов офис в Стара Загора

22.02.2023

ИАМА приключи проект за изграждане на национална инфраструктура за морско наблюдение

ИАМА изгради национална инфраструктура за интегрирано морско наблюдение, базирано на Общата среда за обмен на информация (CISE)

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!