Защитете вашата организация

Проактивно защитете комуникацията между потребители, приложения и данни на всяко устройство, където и да се намирате. Светът е опасно място за бизнес, неподготвен за предизвикателствата.

 

Бъдете проактивни

Пробивите в сигурността ще се случат – въпросът е „кога“, а не „дали“… За да защитите вашата организация, вие трябва да сте наясно с текущата и бъдеща ситуация, да подсигурите вашите цифрови комуникации, да откривате и управлявате неизбежните пробиви в сигурността и да подсигурите непрекъсваемостта на бизнеса си и съответствието му на административните и регулаторни норми.

 

Непрестанно променящата се обстановка

Заплахите, които застрашават нашата цифрова среда се променят драстично през последните години. Преди организациите се страхуваха основно от хакерски атаки. Сега те са изправени пред организирани кибер-престъпници, и постоянно променящи се регулаторни изисквания, свързани с това. Едновременно с това вътрешните заплахи се разпространяват чрез ръста на BYOD и BYOA (Bring Your Own Apps). Уязвимости съществуват в приложенията, мрежите, мобилните операционни системи и крайните устройства, в облака и IoT.

 

Не можете да контролирате риска, но можете да го управлявате

Рискът и заплахите са навсякъде. По-важно е да се фокусирате върху управлението на риска, защото вие не можете да го елиминирате. Нуждаете се от цялостен поглед, който балансира регулаторните изисквания, заплахите, защитата на активите и възможността за възстановяване.

 

Тотални възможности за сигурност

Проактивна защита на взаимодействията между потребители, приложения и данни, във всяка локация и на всяко устройство. Използвайки унифицирани средства за анализ на сигурността и разбирайки риска в реално време на всяка точка на уязвимост. Чрез оптимизиране на корпоративната защита можете да се възползвате от скоростта на хипер-свързания свят.

 

231M

Неутрализирани опити за неоторизиран достъп месечно.*

 

26M

Заплахи регистрирани, месечно.*

 

3.5M

Спам съобщения блокирани, месечно.*

 

* Според данни, публикувани от HPE.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!